Srećna nova godina i Božićni praznici

Poštovani prijatelji,

Želimo Vam Srećnu Novu godinu i Božićne praznike, da provedete u veselju, i da Vam cela godina prođe u najlepšem redu, da uživate, da vas prati sreća i da pre svega budete puni zdravlja. Hvala što nam pružate poverenje iz godine u godinu.

Vaš tim, bademantili.rs

Dečiji bade mantili na akciji!

Poštovani,

Od danas ( 17.12.2018. ) pa na dalje, na akciji biće dečiji bade mantili sa 1300 dinara na 1000 dinara! Obradujte svoje mališane za novogodišnje i Božićne praznike.

Vaš www.bademantili.rs !

Reklamacije i povraćaj novca

Poštovani prijatelji,

Za svaki kupljeni proizvod kod nas, imate pravo na povraćaj novca u koliko niste zadovoljni proizvodom, ako je proizvod oštećen, ili ako je poslat pogrešan proizvod. Svaki naš proizvod se proverava pre slanja, i u slučaju nekog nedostatka ili greške, ili navedenog u ovom tekstu, rok za vraćanje proizvoda je 7 dana od primanja robe.

Prihvatamo reklamaciju samo ako se proizvod vrati u originalnom pakovanju, i ako niste proizvod oprali ili koristili.

Vaš BadeMantili.rs tim

Bademantili.rs na kupujemprodajem i kupindo

Poštovani,

Naše proizvode možete naći i na kupindo sajtu kao i na sajtu kupujemprodajem.com.
Kupindo nalog: Gruja1594
KupujemProdajem nalog: bademantili.rs

To su naša dva naloga čiji smo mi vlasnici i garantujemo za sigurnost kupovine, na ostalim nalozima gde se nalaze naši proizvodi i naše slike, ne garantujemo za tačnost, samo na iznad navedene.

Hvala :)

Naši bade mantili - za svačiji ukus

Poštovani,

U našoj ponudi imamo veliki broj dezena, kako muških bade mantila, tako i ženskih, nudimo Vam najbolji odnos cene i kvaliteta naših proizvoda. Bade mantili su napravljeni od welsoft materijala - pamučnog, debelog i mekanog, i kao takvi vam nude najbolje rešenje za predstojeće hladne zimske dane. U ponudi imamo i duge i kratke bade mantile, kratke do kolena, duge ispod kolena.
Takođe možemo da se pohvalimo tačnim merama, i kao takvi se ističemo na našem tržištu - dobijate ono što kupite.

Stalno ažuriramo naše dezene, i svi aktuelni dezeni iz naše ponude su na sajtu.

Nudimo mogućnost spa i wellness centrima, hotelima, apartmanima, na teritoriji Srbiji ponudu kakvu neće moći dobiti nigde - niske cene za veleprodaju, birate boju po želji i veličinu. Kontaktirajte nas i svaki dogovor je moguć.

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.