Nove cene od 13.10.2023.

Poštovani kupci,

Istraživanjem tržišta, ponude, potražnje, svih drugih faktora koje nas prate u poslednje vreme, rešili smo da obradujemo sve kupce, i da dosadašnje cene artikala za ženske bade mantile od po 1600 dinara plus troškovi dostave, smanjimo na 1500 dinara plus troškovi dostave i tako izađemo u susret svim našim kupcima.

Cena naših bade mantila se nije menjala u poslednjih godinu dana, ali prateći sva poskupljenja i dešavanja u svetu kao i kod nas, ovim gestom, nadamo se, da ćemo koliko toliko pomoći svim ljubiteljima naših proizvoda i velikom ponudom dezena, materijala i ostalog, i tako zadržati pre svega postojeće klijente a samim tim i doći do novih kupaca. 
Hvala svim dosadašnjim kupcima, ljudima koji su nam pružili pre svega poverenje, sa velikim brojem pozitivnih rezencija. Priznajemo, i mi smo imali greške, ali smo pokušavali da na sve moguće načine ispravimo, da kupac na kraju bude 100% zadovoljan. Vodimo se da je kvalitet najbolja reklama, pa eto, pune tri godine smo tu zbog svih vas.


Novi cenovnik za ženske bade mantile važi od 08.03.2022. godine pa do daljnjeg, cena poštarine je i dalje 300 dinara.

 

www.bademantili.rs 

DobroDošli na BadeMantili.rs

Poštovani prijatelji,

Obaveštavamo Vas da smo na naš sajt ubacili BLOG, gde ćemo pisati o raznim stvarima vezanim za bade mantile i naš sajt. Budite u toku sa nama i uživajte na našem portalu.

BadeMantili.rs Team